Onze missie

Het alfabet is de basis om zowel schriftelijke als mondelinge communicatie tussen verschillende talen mogelijk te maken. Vertaalburo KADER heeft zich sinds 1994 de missie gesteld om op transparante wijze kwalitatief hoogwaardige juridische vertaal- en tolkdiensten te verlenen. Het vertalen van bijvoorbeeld beschikkingen, vonnissen, statuten, overeenkomsten, maar ook diploma’s, cijferlijsten en uittreksels behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Vertaalburo KADER heeft zich gespecialiseerd in de talen die in en rondom het Midden-Oosten worden gesproken, zoals Turks, Arabisch, Marokkaans en Farsi. Ook zijn wij u graag behulpzaam bij beëdigde vertalingen en tolkdiensten in de meest gesproken talen in Europa zoals o.a. de talencombinaties Engels, Duits, Frans, Spaans en Portugees.

Voor overige talen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Als professioneel juridisch vertaalbureau zijn wij met onze beëdigde tolken en vertalers Turks, Arabisch, Marokkaans en Farsi in staat om uw teksten, rekening houdende met de verschillen in cultuur, in het juiste zinsverband en de juiste juridische achtergrond te plaatsen, waardoor de kern en inhoud van uw juridische tekst behouden blijft.

Kwaliteit, service en transparantie zijn begrippen die wij hoog in het vaandel houden, evenals discretie en vertrouwelijkheid. Al onze inspanningen zijn erop gericht om u als klant tevreden te stellen en een duurzame relatie met u op te kunnen bouwen. Het merendeel van onze zakelijke klanten, evenals diverse overheidsinstelling en particulieren, werkt sinds jaren samen met ons vanwege onze goede service, transparantie en kwaliteit!

Het gaat er tenslotte om dat wij u als opdrachtgever goed begrijpen. Om dit te kunnen doen denken wij met u mee en denken we het liefst vooruit. Ons professionele team van beëdigde juridische vertalers en gerechtstolken staat klaar om u van dienst te zijn!

Aarzel niet en bel of mail ons geheel vrijblijvend, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden en uitvoering aan uw verzoeken kunnen geven.

Wij staan voor u klaar en spreken duidelijke taal!
[/dt_vc_list]

Onze ervaringen

Beëdigde Juridische vertalingen
Beëdigde Gerechtelijke tolkdiensten
Beëdigde notariële tolkdiensten
Beëdigde notariële vertalingen