Onze diensten

Bij Vertaalburo Kader bent u op het juiste adres voor eersteklas beëdigde vertalingen en tolkdiensten. Wij hebben een zeer compleet dienstverleningspakket voor zowel particulieren, bedrijven als (overheids)organisaties en instellingen.

U kunt met een gerust hart alle denkbare vertaalklussen en tolkopdrachten aan ons uit handen geven. Dit kan zijn een eenvoudige vertaling tot een complex meertalig vertaaltraject, transcriptie en vertaling van audio- en videobestanden, maar ook diensten waarbij wij een coördinerende en bemiddelende rol vervullen. Het beëdigd vertalen van bijvoorbeeld beschikkingen, vonnissen, statuten, verklaringen van erfrecht, overeenkomsten, maar ook diploma’s, cijferlijsten en uittreksels behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zijn onze beëdigde tolken zeer ervaren met het verlenen van persoonlijke tolkdiensten t.b.v. rechtbanken, politie, notariaat, advocatuur, verzekeringsmaatschappijen, expertisebureaus en ziekenhuizen.

Ons professionele team van beëdigde juridische vertalers, gerechtstolken en notariële tolken staat klaar om u van dienst te zijn! Klik op een van onderstaande buttons voor meer informatie over de gewenste dienst.

Heeft u alsnog vragen, aarzel dan niet en bel of mail ons geheel vrijblijvend, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden en uitvoering aan uw verzoeken kunnen geven. U kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen, wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

Offerte aanvragen / Afspraak maken

Wilt u een gratis offerte aanvragen of een afspraak maken om informatie in te winnen over o.a. onze beëdigde tolkdiensten en juridische vertalingen, dan kunt hieronder uw gegevens invullen. Wij zullen wij u dan z.s.m. bellen of mailen.

    .

    intakegesprek